Designer .
النوع : الدولة : عدد المساهمات : 928 نقاط : 45199683 تاريخ التسجيل : 24/02/2011
| موضوع: طريقة عمل الدجاج المشوى الأربعاء 13 يونيو 2012, 11:01 | |
|
المقادير : 1دجاجه بوزن كيلو 300 جرام 1 زبادي كبيرة عصير لمونه 2 م زك خل 2 مزك زيت زيتون او ذرة عصير ماء بصل طبق بهارات مشكل (ملح، فلفل،بهارات دجاج ،حبهان ،قرفه ،ثوم بودر،جوزة الطيب) 2م. ك صويا صوص 1 م .ك كاتشاب التحضير : نخلط كل المقادير مع بعض ماعدا الفراخ نعمل فتحات في الفراخ بالسكين عشان تمتص التوابل ونتركها ممكن من 4-6 ساعات وطلعيها وترصيها في صينيه زي ما واضح في الصورة و تكوني مسخنه الفرن قبلها علي 180 درجه وتحطيها في الصينيه الجلد يكون من فوق ومتغطيش الصينيه وتظبطي التايمر اول مرة علي 30 دقيقة [وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] | |
|